10 stks/partij Star Wars Vechter Zilver Vliegtuigen Manchetknopen Shirt Merk Manchet Knoppen voor man gift Sieraden
€14.63 €12.43
Beschikbaar: Op voorraad

  • Soort Unit: lot (10 stukken/lot)
  • Gewicht Pakket: 0.2kg (0.44lb.)
  • Afmeting Pakket: 20cm x 12cm x 5cm (7.87in x 4.72in x 1.97in)

Aantal *
In winkelwagen
btn-share


manchetknoop Size: 3.0x3.2 cm (1 cm = 0.394in) gewicht: 20g
~ leverancier inleiding We zijn de senior fabriek leverancier met 6 jaar ervaring op alibaba. meeste producten in onze winkel is in voorraad. de grotere bestelling, de beter bulk prijs, kunnen we betere prijs bieden of gratis verzending via express voor onze regelmatige klant. Iets u een boodschap, wij antwoorden in 12 uur. werktijd: Amerika Brazilië (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusland (Moskou GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) engeland Frankrijk (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ Feedback het zeer gewaardeerd u ons positieve feedback en 5 sterren commentaar! alsjeblieft contact eerste met een probleem, of vragen voordat opening geschil of verlaten neutrale of negatieve feedback. zal het onze grote genoegen als wij u een opgewonden Aankoop ervaring. We oprecht hoop dat we start de Langdurige zakelijke samenwerking.

  • Metal color: Silver Plated
  • Merknaam: moontreya
  • Metalen: Zinc Alloy
  • Materiaal: Metaal
  • Geslacht: Unisex
  • Manchetverbindingen en stropdashouder: Cuff links
  • Manchetverbindingen: Cuff links,Cuff links
  • Stijl: Trendy
  • Shape\pattern: Rond
  • Modelnummer: YS10987
  • Aritkeltype: Tie Clips & Cufflinks
  • Fijn of mode: Mode
  • Size: 3x3.2 cm
  • Weight: 20 g

Tags: Goedkoop 10 stks/partij Star Wars Vechter Zilver Vliegtuigen Manchetknopen Shirt Merk Manchet Knoppen voor man gift Sieraden, Hoge Kwaliteit 10 stks/partij Star Wars Vechter Zilver Vliegtuigen Manchetknopen Shirt Merk Manchet Knoppen voor man gift Sieraden, Chinese Tie Clips & Manchetknopen Leveranciers.

Schrijf uw recensie